Dit artikel wordt momenteel bijgewerkt. De informatie die het bevat is mogelijk niet langer geldig.
Bedankt voor uw begrip.

De optie om je aankopen te betalen met een deel van je saldo is alleen beschikbaar als de valuta van je account euro's is.is alleen beschikbaar als de valuta van je account euro's is.

Om je aankoop te betalen door een deel van je saldo te gebruiken

  1. Ga naar de pagina "Mijn aankopen: Te betalen
  2. Zoek de transactie en klik op "Betalen"
  3. Kies een levermethode
  4. Selecteer "Mangopay"
  5. Als je saldo €0 bedraagt of als het niet hoog genoeg is om je aankoop te betalen, selecteer dan  een van je gekoppelde kaarten of een direct betaalmiddel om te betalen. 

    Als je een saldo hebt, worden dit en het bedrag dat van je kaart/directe betalingsmethode moet worden afgeschreven weergegeven in het overzicht.

    Als je nog geen kaart hebt gekoppeld, zal je dit rechtstreeks op deze pagina kunnen doen. Voor meer informatie over dit onderwerp, nodigen wij je uit om het volgende artikel te raadplegen: "Ik wil met mijn bankkaart betalen, hoe doe ik dit?"

  6. Klik op "Verdergaan naar betaling"
    Als je geen gekoppelde kaart of een directe betalingsmethode hebt geselecteerd, word je mogelijk omgeleid naar de website van je bank om de betaling te bevestigen.

Deze mogelijkheid is enkel beschikbaar als het land van de woonplaats van je verkoper deel uitmaakt van de landen die in aanmerking komen in de CGU Mangopay. Als dit niet het geval is, is de enige betaalmethode PayPal.